Cuppen får besøg af slotracing kørere.

Cuppen får besøg af slotracing kørere.

december 18, 2018 Slået fra Af Rc19Asso

I forbindelse med løbet kommer en folk slotracing kørere med deres bane. Det er en scalextrix digital bane. På 2 spor har Scalextric gjort det muligt at køre med 6 biler adgangen.En computer styrer løbet, således at bilerne skal i pit, og man skal “se efter” sit benzin forbrug og ens dæk.

Bilerne er 1/32 og fyldt med detaljer. Mange af bilerne er GT3 biler, som man kender fra de rigtige baner. Der køres om DM med disse biler.Dog ikke til DHI Cup, det bliver opvisningsløb. Læs mere digital rilleræs på siden her.

Det er en klub fra Vissenbjerg/Fyn, der stiller banen op. De fortæller gerne om deres hobby. De vil være tilstede lørdag.. Der bliver mulighed for at prøve deres klubbiler ganske gratis.